259,900

Trevliga lägenheter på golfbana i Pilar de la Horadada

Trevliga lägenheter på den mycket omtyckta golfbanan Lo Romero Golf i Pilar de la Horadada. Underbara omgivningar med grönskande pinjeträd och en avkopplande atmosfär. Lägenheterna har 2 sovrum 2 badrum på markplan med en liten privat trädgård alternativt på andra våningen med terass och en privat takterrass.

Denna lägenheten ligger på andra våningen vilket innebär att man har en privat takterass med utsikt över omkringliggande golfbanan och grönska. Rymligt vardagsrum/ kök med öppen planlösning med glaspartier ut mot terassen. Det första sovrummet har plats för en dubbel säng och har integrerade garderober i väggen. Intill detta finns ett gästbadrum som är lättåtkomligt från hela lägenheten. Det andra sovrummet är ett master vilket innebär att det är större än gästrummet och att man har ett privat badrum.

En trappa upp leder till den privata takterrassen som har fantastisk utsikt över omkringliggande natur och golfbanan. Lägenheterna har tillgång till ett underbart poolområde med en stor pool med en härlig oas känsla. Även om man inte spelar golf är detta ett mycket behaglig plats att njuta av det goda klimatet och ta en promenad längs den mycket välskötta natur/ golfbana som ligger in på knuten.

Butiker och restauranger ligger en kort bilresa (4-5 minuter) bort till Pilar de la Horadada som har öppna butiker/ restauranger och levande gator året om. Stranden når man på ca 9-10 minter i bilen som ligger i Higuericas/ Torre de la Horadada som är kända för sina långa fina sandstränder.

Kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

 

Ritningar

Detaljer

Pris :  259,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Golf
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 300.74.A86
Boyta : 74,7m2
Tillgänglighet : September 2024

Exteriör

Terrass : 19m2
Takterass : 47m2
Parkering : Inkluderad
Pool : Gemensam Pool

Avstånd

Strand : 7km
Butiker/Restauranger : 4klm
Flygplats : 66km
Golf : 100m

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Takterass
Terrass

Plats