297,900

Trevlig takvåning i Ibiza stil i San Pedro del Pinatar

Dessa fina lägenheter kommer att byggas i hjärtat av San Pedro del Pinatar, och erbjuder den perfekta blandningen av komfort och bekvämlighet. Projektet idealiskt belägen inom gångavstånd till stranden och ett brett utbud av restauranger, vilket gör det till det perfekta valet för dem som söker en livsstil vid kusten. Denna lägenhet på översta våningen har 2 sovrum och 2 badrum, och ståtar med högkvalitativa material och ytbehandlingar.

Lägenheten har en modern design med en elegant finish i Ibiza-stil med rundade hörn, lugna färger och jordnära inslag. Det kombinerade vardagsrummet/köket erbjuder en öppen yta med ett funktionellt kök fullt utrustat med vitvaror från Bosch. Från vardagsrummet har du tillgång till balkongen som leder till den privata takterrassen på över 70m2. Takterrassen ger gott om utrymme för avkoppling utomhus, middagar och underhållning under den varma spanska solen. Takterrassen är komplett med ute kök med vitvaror, pergola i aluminium. Det finns även möjlighet att bygga en egen pool på taket för den som önskar.

Boende i detta fina projekt har tillgång till en tropisk poolområdet med gemensam pool, där du kan varva ner och svalka dig under de soliga dagarna. Sammanfattningsvis erbjuder denna översta våningslägenhet i San Pedro del Pinatar en fantastisk möjlighet att njuta av kustnära boende med stranden och restauranger bara några minuter bort. Med 2 sovrum, 2 badrum, material av hög kvalitet och lockande utomhusutrymmen är det en perfekt plats att kalla hem. Missa inte chansen att uppleva den avslappnade spanska livsstilen i denna speciella lägenhet.

Detaljer

Pris :  297,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 300.99.A06
Boyta : 66,8m2
Tillgänglighet : 4:e kvartal 2025

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Balkong : 9m2
Takterass : 70,5m2
Parkering : Inkluderat
Pool : Gemensam Pool

Ritningar

Avstånd

Strand : 900m
Butiker/Restauranger : 650m
Flygplats : 86km
Golf : 9km

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Ute-kök
Pergola
Parkering
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Takterass
Terrass

Plats

Taggar