Key Ready!
 395,000

Stor fristående villa i San Pedro del Pinatar

Dessa stora fristående villor är under just nu under konstruktion i hjärtat av San Pedro del Pinatar. Totalt ska det byggas 3 villor, alla med privata pooler och tomt som går längs med huset. På nedervåningen finner man ett stort kombinerat kök/ vardagsrum om 31,5m2 med skjutpartier som vetter mot poolen. Köket kommer komplett med samtliga vitvaror och med en kökö mot vardagsrummet med plats för barstolar. Vidare på nedervåningen finner man ett rymligt sovrum på 11,8m2 med inredda garderober. En skjutdörr ut mot bakterassen ger bra med dagsljus in i sovrummet. I anslutning till köket finns ett komplett badrum. I detta badrum finn det även plats tänkt för tvättmaskinen. Samtliga badrum har golvvärme installerat. Alla rum i huset har vars ett A/C utlopp för både värmning och kylning av fastigheten. A/C maskinen är också inkluderad i priset.

En trappa upp så finner man dom andra 2 sovrummen. Master sovrummet är på hela 18,6m2 och har en stor klädkammare. Sovrummet har även tillgång till en terass/ balkong om 8,2 m2 där man kan möta morgonsolen. Master sovrummet har ett privat badrum. Det 3:e sovrummet är också väl tilltaget på hela 14,7m2. Det kommer också med fullt inredda garderober och fönster för ljusinsläpp. Sovrummet har tillgång till det 3:e badrummet, även detta kommer komplett inrett. Vidare en trappa upp så kommer man till den privata takterassen på 30m2. Här uppe är man fri från insyn och kan njuta av utsikten och solen hela dagen. Det är förberett för ute kök och man kan med fördel installera en pergola för solskydd.

Tillbaka på nedervåningen finner man den trevliga poolen som ligger utanför vardagsrummet.  Poolen är 4,5x 2,5 m och är förberedd för pool värmare. Terassen/ tomten har 86m2 som ger gott om plats för för lounge gruppen och solstolarna vid poolen. Längs med huset finns det även möjlighet att bygga till ett garage för den som vill det. Husen kan göras mer personliga genom egna val av material och färger som erbjuds. Staden San Pedro och omkringliggande städer lever året runt och har ett enormt utbud med bra och trevliga restauranger, barer och kaféer. Tveka inte kontakta oss för mer information och möjligheter. Leverans är beräknad till 4:e kvartalet 2023.

Detaljer

Pris :  395,000
Typ av fastighet : Villa
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 101.100.V01
Boyta : 97,6m2
Tillgänglighet : 3:e kvartalet 2023
Tomt : 155 m²

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Exteriör

Balkong : 8,2m2
Terrass : 86,4m2
Takterass : 30
Parkering : På tomten
Pool : Privat

Private Fields

Ribbon : Key Ready!

Avstånd

Strand : 1600m
Butiker/Restauranger : 250m
Flygplats : 78km
Golf : 9,4km

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Kontakt

Inkluderat

Pool
A/C
Vitvaror

Plats

Taggar