649,000

Lyxvillor i San Miguel de Salinas

Dessa lyxvillor byggs i San Miguel de Salinas i 3 våningar med 3 sovrum, 3 badrum, trädgård med privat pool och ett solarium på taket.

Denna villa har 3 sovrum, 3 badrum, ett stort kombinerat kök/ vardagsrum, privat pool, terrass på första våningen och solarium på taket. På bottenvåningen har du kök/vardagsrum på hela 43m2 med stora skjutbara glasfönster i vardagsrummet som leder dig ut till trädgården och låter härligt ljus flöda in i villan. Köket är fullt utrustat där alla vitvaror ingår i priset. Det första sovrummet är 11,4m2 och kommer med inbyggda garderober med belysning och badrummet på bottenvåningen ligger nära sovrummen, samt köket. A/C ingår och är installerad i hela villan.

Vid köket har du trappan som leder dig upp till första våningen där du hittar de sista sovrummen och badrummen. Det andra sovrummet är 13,8 m2 och har även inredda garderober, med det andra badrummet nära utanför. Det tredje sovrummet är master bedroom på 16,5m2 med inbyggda garderober och privat badrum. Alla 3 badrum är fullt inredda och har golvvärme. Från både andra och tredje sovrummet har du tillgång till terrassen på 23m2. Om du fortsätter uppför trappan leds du vidare upp till ditt privata solarium på taket där du kan njuta av solen.

Tillbaka på bottenvåningen har du en trädgård med terrass och din privata pool på 7x3m som kommer med poolbelysning. I trädgården finns en palm och olivträd och på tomten har du även plats att parkera din bil med en motoriserad grind som ingår i priset.

Ritningar

Detaljer

Pris :  649,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Golf
Referens : 600.94.V01
Boyta : 237m2
Tillgänglighet : Juli 2024
Tomt : 316m2

Exteriör

Terrass : 23m2
Takterass : 34m2
Trädgård : 136m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 9.2km
Butiker/Restauranger : 3km
Flygplats : 64km
Golf : 5km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Område

Området : San Miguel de Salinas

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Takterass
Terrass
Trädgård

Plats