1,210,000

Fantastisk stor villa i Las Colinas Golf Resort

Dessa fantastiska villor med en stor trädgård byggs i det vackra golf resortet Las Colinas som vann 2 priser 2022, för Spaniens ledande villaresort och Europas ledande resort villor! 2017 vann Las Colinas till och med pris för Spaniens bästa golfbana. Anläggningen har 3 restauranger och med10 minuter i bil finner du en vacker strand, restauranger och butiker. Villorna ligger i ett vackert och lugnt område med trädgården ut med naturen.

Denna villa har 3 sovrum, 3 badrum, ett stort kombinerat kök och vardagsrum, en privat pool, stor terrass och trädgård. När du kommer in i villan hittar du köket och vardagsrummet med högt i tak och stora glasfönster som går från golv till tak som fyller hela villan med ljus. Köket kommer fullt utrustat med alla vitvaror, en vinkyl och en stor köksö, allt inkluderat i priset. Det första badrummet ligger i hallen vid ytterdörren nära vardagsrummet och köket. I vardagsrummet finns en förinstallation för eldstad.

Du har två stora sovrum med det andra badrummet precis utanför, lättillgängligt för båda sovrummen. Det tredje sovrummet är ett stort master bedroom med klädkammare och eget badrum. Alla sovrummen har inredda garderober, skjutbara fönsterpartier från golv till tak som ger dig tillgång till den stora terrassen från alla rum. Alla fönster kommer med elektriska jalusier. A/C ovh golvvärme är installerat genom hela villan.

Lätt tillgänglig från alla rum har du en enorm terrass på 230m2 med gott om plats för solstolar och en lounge grupp för att njuta av ditt morgonkaffe. Ett trappsteg ner från den översta delen av terrassen hittar du poolen och den gröna trädgården börjar. Runt villan har du härligt grönt gräs, gångstigar i sten och växter som skapar en mysig känsla. Denna villan är perfekt för dig som vill ha lugn och ro och bo nära naturen.

Detaljer

Pris :  1,210,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf
Referens : 100.29.V14
Boyta : 162m2
Tillgänglighet : Februari 2024
Tomt : 963m2

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Exteriör

Terrass : 230m2
Trädgård : 571m2
Parkering : Privat
Pool : Privat

Ritningar

Avstånd

Strand : 10km
Butiker/Restauranger : 300m
Flygplats : 68m2
Golf : 100m

Kontakt

Inkluderat

Pool
Pergola
Parkering
A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Terrass
Trädgård

Plats