370,000

Trevlig villa i 2 plan i Santiago de la Ribera

Dessa trevliga villor är under byggnation i Santiago de la Ribera. Villorna har 3 sovrum och 2 badrum. På nedervåningen finner man ett kombinerat vardagsrum och kök. Köket kommer smakfullt inrett och med samtliga vitvaror inkluderade. På nedervåningen finns sovrum och ett gäst badrum. En trappa upp leder till dom andra två sovrummen varav ett master som har ett eget badrum. Vid behov finns det möjlighet att lägga till ett badrum till vilket skapar 2st master sovrum. Master sovrummet har en privat balkong. Alla sovrum har egna garderober fullt inredda. Badrummen kommer fullt inredda/ utrustade.

Ut på terassen kan man ta trappan upp på den privata takterassen där man har sol från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Huset värms och kyls med A/C som har utlopp i varje rum.

På markplan finner man den privata poolen som givetvis är inkluderad i priset. På baksidan av huset finns även en parkeringsplats för bilen. Stranden, butiker och restauranger finns inom ca 10-12 minuters promenad. Trevlig och prisvärd villa med en fin design. Tveka inte kontakta oss för mer information.

Detaljer

Pris :  370,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 220.04.V10
Boyta : 109m2
Tillgänglighet : Maj 2024
Tomt : 164,2m2

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Exteriör

Balkong : 5,8m2
Terrass : 8,2m2
Takterass : 41m2
Trädgård : 100m2
Parkering : På tomten
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 900m
Butiker/Restauranger : 1,5km
Flygplats : 88km
Golf : 9km

Område

Området : Santiago de la Ribera

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Takterass
Terrass
Trädgård

Plats

Taggar