Key ready!
 279,900

Sleutel klaar penthouse appartement in Pilar de la Horadada

Leuke bungalow-appartementen in Pilar de la Horadada. Op dit moment zijn er een aantal appartementen direct gereed voor oplevering. Zowel appartementen op de begane grond als appartementen op de tweede verdieping met een eigen dakterras! Groot mooi gemeenschappelijk zwembad, inclusief jacuzzi, fitnessruimte en speeltuin voor de kleintjes.

De appartementen hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken/woonkamer. De keuken wordt volledig uitgerust inbouwapparatuur opgeleverd en is in de prijs inbegrepen. Grenzend aan de keuken is een kleine wasruimte/voorraadkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van volledig ingerichte kledingkasten. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een eigen badkamer en een glazen pui met direct toegang tot het terras. De badkamers zijn volledig gemeubileerd en voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de glazen deuren in de woonkamer heeft u toegang tot een groot terras van 22m2. Een trap leidt naar het privé dakterras van 62m2. Hierboven vindt u een pergola en een buitenkeuken die eveneens bij de prijs zijn inbegrepen. Op het dakterras zit u geheel privé en uit het zicht van de buren. Zon van ’s morgens tot ’s avonds is hier gegarandeerd. Ook ziet u de zee glinsteren aan de horizon.

Het appartement wordt verwarmd en gekoeld met airconditioning die een luchtkanaal in elke kamer heeft. De pre-installatie is inbegrepen. Het complex omvat een parkeerplaats en een berging in de ondergrondse garage. Neem voor meer informatie en over beschikbaarheid gerust contact met ons op!

Plattegronden

Details

Prijs :  279,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 230.04.A28
Woonruimte : 60,5m2
Beschikbaarheid : Key Ready!

Privé Velden

Ribbon : Key ready!

Buiten

Terras : 22m2
Dakterras : 62,2m2
Parkeerplaats : Inbegrepen
Zwembad : Gedeeld zwembad

Afstand

Strand : 1600m
Winkels/Restaurants : 1000m
Luchthaven : 78km
Golf : 6,5km

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Video

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Buitenkeuken
Pergola
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Fietsenstalling
Witgoed
Dakterras
Terras
Garage

Kaart

Trefwoorden