Key ready!
 279,900

Lägenhet med takterrass i Pilar de la Horadada

Trevliga bungalow lägenheter i Pilar de la Horadada. Just nu finns det ett antal lägenheter färdiga för omgående leverans. Både lägenheter på markplan och lägenheter på andra våningen med privat takterass! Stort trevligt poolområde med stor pool, jacuzzi, gym och lekplats för dom minsta.

Lägenheterna har 2 sovrum, 2 badrum, kombinerat kök/ vardagsrum. Köket levereras komplett utrustat och med vitvaror inkluderade i priset. I anslutning till köket finns det en liten tvättstuga/ skafferi. Båda sovrummen kommer med fullt inredda garderober varav den ena, som är ett master har ett privat badrum och har glasparti med utgång direkt till terassen.

Från glasdörrarna i vardagsrum har man tillgång till en stor terass om 22m2. En trappa upp leder till den privata takterrassen om 62m2. Här uppe finner man en pergola och ett ute kök som är inkluderat i priset. På takterassen är man helt privat och i gen insyn från grannar. Sol från morgon till kväll är garanterad här uppe. Man kan även se havet som glittrar i horisonten.

Lägenheten värm och kyls med A/C som har utlopp i varje rum. Förinstallationen är inkluderad. Stort trevligt poolområde med stor pool, jacuzzi, gym och lekplats för dom minsta. Det ingår en parkeringsplats och ett förråd i det underjordiska garaget. Tveka inte kontaktas oss för mer information och tillgänglighet!

Ritningar

Detaljer

Pris :  279,900
Nära till : Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 230.04.A28
Boyta : 60,5m2
Tillgänglighet : Key Ready!

Private Fields

Ribbon : Key ready!

Exteriör

Terrass : 22m2
Takterass : 62,2m2
Parkering : Inkluderad
Pool : Gemensam Pool

Avstånd

Strand : 1600m
Butiker/Restauranger : 1000m
Flygplats : 78km
Golf : 6,5km

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Video

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Ute-kök
Pergola
Parkering
Förinstallerad A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Takterass
Terrass
Garage

Plats